Ruim wonen in de
natuur aan de rand
van 't Gooi
Klik om verder te gaan

Bouw uw eigen droomhuis

Klik om verder te gaan

Het project

Groen en ruim leven aan de rand van het Gooi

Een ruim opgezette en groene villawijk op steenworp afstand van het Gooimeer, in een bosrijke omgeving en met de gezelligheid en faciliteiten van Huizen, Blaricum en Almere Haven binnen handbereik…. Ziet u uzelf hier al wonen?

Villawijk Vogelhorst ligt in een bos- en waterrijke omgeving bij Almere Hout, dichtbij de uitvalswegen richting Amsterdam en Hilversum. Hier is alle gelegenheid om ontspannen te wonen en te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft. Vogelhorst Villa’s bestaat uit zeven kavels van 630 m2 tot 744 m2, waarop ruimte is voor vrijstaande villa’s van 150 m2 tot 200 m2 of groter. Vanaf: € 539.500,– (vrij op naam).

Keuzevrijheid

Hoe wilt u wonen? Bepaal ’t zelf!

Vogelhorst Villa’s biedt voor iedere smaak een woning. Als koper heb je veel vrijheid om de woning te personaliseren.
De indeling van de begane grond is flexibel, je kunt bijvoorbeeld een uitbouw maken of de garage bij de woning betrekken.

Wij gaan met iedere koper om de tafel om de persoonlijke wensen door te nemen. Samen kijken we wat nodig is om prettig en duurzaam te wonen.
Wat is de beste indeling, ook voor de lange termijn. Door kritisch te kijken, ontstaat extra woonkwaliteit.

De Villa's

Villa type 1

Villa type 1

Moderne "Rietveld stijl" villa

Moderne “Rietveld stijl” villa met een oppervlakte vanaf 150 m2. Riante open woonkeuken met doorloop naar de woonkamer. Vier slaapkamers, twee badkamers en grote berging of garage naar keuze

Bekijk de villa
Villa type 2

Villa type 2

Strakke 3-laags villa

Strakke 3-laags villa met schuine kap en een oppervlakte vanaf 162 m2. U-vormige living met open keuken en centrale hal. Vier slaapkamers, mogelijkheid voor grote master-bedroom op 2-de verdieping. Grote berging of garage naar keuze.

Bekijk de villa
Villa type 3

Villa type 3

Traditionele rietkapper

Traditionele rietkapper met moderne uitstraling en een oppervlakte vanaf 150 m2. Riante woonkamer met open trap en ruime keuken. 3 slaapkamers met mogelijkheid tot 4. Garage (gedeeltelijk) betrekken bij woning is mogelijk.

Bekijk de villa
Villa type 4

Villa type 4

Moderne 2,5- of 3-laagswoning

Moderne 2,5- of 3-laags woning met plat dak met mogelijkheid tot groot dakterras. Grote woonkamer, woonkeuken en 5 slaapkamers. Met een oppervlakte vanaf 180 m2. Garage of grote berging naar keuze.

Bekijk de villa
Villa type 5

Villa type 5

Villa "jaren 30 stijl"

Uitstraling jaren 30, maar met veel moderne tinten. Ruim opgezette woning met veel details en een oppervlakte vanaf 150 m2. U-vormige woonkamer met centrale hal. 3 ruime slaapkamers met mogelijkheid tot 4-de slaapkamer. Garage of berging naar keuze.

Bekijk de villa
Villa type 6

Villa type 6

Fraaie "Jan des Bouvrie stijl" villa

Fraaie villa “Jan des Bouvrie stijl”. Ruime woonkamer met open keuken. Met een oppervlakte vanaf 150 m2. Centrale hal met trap naar 3 ruime slaapkamers. Garage of berging naar keuze.

Bekijk de villa
Villa type 7

Villa type 7

Riante villa

Unieke woning met houten elementen en veel details. Met een oppervlakte vanaf 180 m2. Ruime woonkamer met open keuken en ‘zijvleugel’ over alle verdiepingen. Bijzondere uitstraling. 5 slaapkamers. Garage of berging naar keuze.

Bekijk de villa
Villa type 1

Ontdek de omgeving

 

De Vogelhorst Villa’s liggen in een bos- en waterrijke omgeving aan de rand van ‘t Gooi, dichtbij de uitvalswegen A6 richting Amsterdam en A27 richting Hilversum.

Lees meer

De Kavels

Alles voor een lekker leven binnen handbereik

Voor een overzicht van de beschikbare kavels zie de kavelkaart hieronder. Wij hebben VH11, VH14, VH17 en VH86 voor u gereserveerd. Als u liever een andere kavel in Vogelhorst wenst dan is dat ook mogelijk. Zie hiervoor de kavels in de kleur rood. Samen realiseren wij uw woning op de plek die u wenst.

Vogelhorst Almere kavels

VILLAPARK VOGELHORST

Vogelhorst villapark

Op Villapark Vogelhorst woont u midden in de natuur, omgeven door bossen, water en eindeloze poldervlaktes.
Ultiem landelijk en voor uw gevoel ver weg van de hectiek van de dag en de reuring van de stad. Het tegendeel is waar, want u bent echt zo in het centrum, op de snelweg en in ’t Gooi.

Heeft u interesse om welstandsvrij een eigen huis te bouwen op één van de mooiste plekjes van Almere Hout?
Verken de buurt en ontdek dat al het goede samenkomt in Villapark Vogelhorst.

Ontdek de omgeving

Alles voor een lekker leven binnen handbereik

De Vogelhorst Villa’s liggen in een bos- en waterrijke omgeving aan de rand van ‘t Gooi, dichtbij de uitvalswegen A6 richting Amsterdam en A27 richting Hilversum. Het Gooimeer ligt op steenworp afstand, bos is om iedere hoek en Huizen, Blaricum en Almere Haven liggen binnen handbereik.

Natuurlijke omgeving

Groen, groener, groenst

Vogelhorst ligt middenin een groene oase. Via lanen, wandelpaden en bruggetjes loopt u zo de natuur in. Er rijdt vrijwel alleen bestemmingsverkeer. Centraal in de wijk ligt een landschapspark met waterpartij en speeltuin. Opgroeien tussen slootjes en bomen wordt hier werkelijkheid!

Fietsen in en rond Almere

Gezelligheid

Vanuit deze groene uitvalsbasis is het makkelijk om de gezelligheid van plaatsen als Huizen en Blaricum op te zoeken. Binnen 30 minuten fietsen strijkt u neer op een zonnig terras of geniet u van goed eten.

Golfbaan om de hoek

Golfbaan om de hoek

De prachtige Golfbaan Almeerderhout ligt op slechts 1 kilometer afstand van Vogelhorst. Zo wordt het wel heel gemakkelijk om met regelmaat een balletje te slaan.

Varen in Almere

Het Gooimeer

Varen, zonnen, watersporten, wat kan er eigenlijk niet op en aan het Gooimeer? Havens zijn er in Almere Haven, Huizen en Naarden. Stranden bij de Hollandse Brug en Huizen.

De Kemphaan in Almere

Buitenavontuur

Op Stadslandgoed De Kemphaan genieten kinderen van een avontuurlijk dagje uit. Er is een klimbos, een boerderij en een natuurcamping. In de biologische Landgoedwinkel zijn allerlei natuurproducten te koop.

Welkom in Almere

Lekker praktisch

Hoe groen en rustig Vogelhorst ook is, de faciliteiten die nodig zijn voor een comfortabel leven zijn binnen handbereik. Almere Haven, Huizen en Blaricum hebben een keur aan winkels, horeca en basisscholen, er is een gezondheidscentrum in de buurt, evenals een manege.

Brochure

Bekijk onze online brochure van de Vogelhorst Villa's. Wilt u de brochure ontvangen?
Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Contact

Meer weten over dit project?

De verkoop van Vogelhorst Villa’s gaat op 1 juli 2017 van start. Vul hieronder uw gegevens in als u interesse heeft.
Wij nemen dan contact met u op.

logo Bouwsaam